Divendres 11 de desembre de 2020

Xavi Ristol ens presenta un projecte que finalitza en forma de llibre "Hores en blanc / La hora negra", en què l’artista encarna la figura del suposat gestor d’una proposta plena de girs tautològics i qüestions performatives al voltant de l’edició i producció literàries de l'escriptor Sebastià J. Arbó. Un joc de transcripcions i traduccions que es belluguen entre el rigor acadèmic, la ficció i la disbauxa col·lectiva, el qual es clou en un llibre publicat per Como Ediciones i Club Editor, que tanca el cercle d’autories encreuades i compartides de tots els que han participat en el projecte.

Comptarem amb la presència i la veu dels responsables de Club Editor i Como Ediciones, a més dels participants en el llibre Josep Miquel Ramís (docent i doctor en Traducció i Interpretació), Víctor Balcells Matas (escriptor), Andrea Valdés (escriptora), entre molts altres col·laboradors, per tancar el cicle El que pot un llibre.

El que pot un llibre és un cicle de trobades amb artistes, editors i persones del context artístic més proper que escriuen llibres i que ens donaran a conèixer el que s’amaga o es pot arribar a amagar rere les seves publicacions.

A càrrec d'Anna Pahissa, gestora cultural, editora i especialista en publicacions d’artista.

El que pot un llibre #8. Xavi Ristol

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer