Divendres, 29 d'abril de 2022

En aquesta sessió conversarem amb Muntadas sobre la seva relació amb les publicacions. Des dels anys setanta ha utilitzat l’edició en nombroses ocasions com a espai de treball, i ha generat un extensíssim cos de producció que segueix creixent en l’actualitat. Aquest inclou autopublicacions, d’altres realitzades al costat d’altres artistes en col·lectius dels quals ha format part com a grup de treball (1973-1976), i llibres vinculats als seus projectes que editorials i museus li han publicat arreu del món. El seu treball se centra en temes socials, polítics i de comunicació, i aborda la relació entre l’espai públic i privat dins de determinats marcs socials, o els canals d’informació i la manera en què s’utilitzen per censurar o difondre idees. Més enllà de les publicacions, treballa amb altres mitjans, com ara el vídeo, la fotografia, internet, instal·lacions i intervencions en espais urbans. 

El que pot un llibre és un cicle de trobades amb artistes, editors i persones del context artístic més proper que escriuen llibres i que ens donaran a conèixer el que s’amaga o es pot arribar a amagar rere les seves publicacions. A cura d’Anna Pahissa.

L'activitat és presencial a l'Auditori Meier del MACBA, però també pots seguir-la en directe des de la pàgina web del museu i al canal de YouTube

Participant

Muntadas
Publicacions de l'artista Muntadas

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.