Conversa entre Valentín Roma, comissari de l’exposició i Xavi Ayén, periodista i autor de Aquellos años del boom (RBA, 2014) sobre la vida i la obra de Osvaldo Lamborghini (Buenos Aires, 1940 - Barcelona, 1985). Un dels més valorats escriptors “malditos” de la literatura argentina, encara avui dia molt poc conegut, i la seva relació amb l’obra plàstica, un treball inèdit i radical que es presenta per primera vegada al MACBA.
De què parla...? són una sèrie de converses informals promogudes pels amics del MACBA entre els comissaris de les exposicions temporals del MACBA i convidats d’altres àmbits professionals per tal de saber més sobre el programa que el MACBA presenta en el 2015: De què tracta? Quins són els temes que obsessionen a l’artista? Quin és el seu lligam amb la Col·lecció del MACBA? Per què ara? Quines noves lectures ofereix l'exposició? A quina línia d’investigació s’adscriu?...

Xavi Ayén (Barcelona, 1969). Forma part des de l'any 2000 de la redacció de La Vanguardia. Especialitzat en informació del món del llibre, és autor de Aquellos años del boom (RBA, 2014), llibre que va obtenir el premi Gaziel i que descriu al grup d'escriptors llatinoamericans que, encapçalats per García Márquez i Vargas Llosa, van canviar la literatura del segle XX. També és autor del volum d'entrevistes Rebel·lia de Nobel (El Aleph, 2008), on 16 premis Nobel de literatura parlen des dels seus llocs de residència .

Osvaldo Lamborghini

Programa

DIMECRES 11 DE FEBRER DE 2015, A LES 19 h

Amics del MACBA
amics [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 58

Exposició


Continguts relacionats

Activitats

Àudios

De què parla... Lamborghini?