al

Durant quatre dissabtes seguits, i amb el mateix grup de famílies, Mar Medina i Tirso Orive ens conviden a compartir una aventura mentre experimenten amb el moviment dels nostres cossos i de l'entorn tan físic com virtual. Mitjançant l’ús de dispositius digitals i a partir de la manipulació de diversos objectes, ens proposen crear materials per interactuar amb elements gràfics i sonors. Potser així descobrirem que les mans poden convertir-se en varetes màgiques, i que movent el cap podem moure boles del món. Us animeu a ballar amb un avatar?

Taller a càrrec de Mar Medina i Tirso Orive

Cada cap de setmana, el programa En família convida petits i grans a acostar-se al museu i compartir tallers amb artistes que, a través del cos, la veu, el traç, la paraula i el so, ens proposen altres maneres de fer, mirar, escoltar o pensar.
Entenem aquests tallers com a espais de creació i d'exploració sensorial col·lectiva, on es desdibuixen i es redefineixen les lògiques habituals entre tots els participants, on tant els nens com els adults proposen i fan; un espai i un temps compartits per activar la imaginació i obrir la porta a l’inesperat.

En què m'he convertit?

Programa

DISSABTES 4, 11, 18 i 25 de novembre de 2017, de 10.30 a 12.30 h
Lloc:
Sales del Museu
Educació: educacio [at] macba [dot] cat. Tel. 93 412 14 13