al

Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA és una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, organitzada en conveni amb el MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona i en col·laboració amb els ajuntaments participants.

Podeu consultar el programa aquí.


Programa

TOSSUDAMENT ENTUSIASTES
Ficar-se el puny a la boca de manera persistent, esquivar moltes pilotes, quedar-se assegut en una cadira per sempre més o teixir compulsivament són algunes de les propostes que Vito Acconci, Esther Ferrer i Tere Recarens exploren fins a l’obstinació. El repte que presenten aquestes i altres de les obres de l’exposició ens connecta amb cadascun de nosaltres. ¿Què és allò que hem volgut fer, que hem intentat fins a aconseguir-ho i ho hem anat repetint fins a la sacietat amb passió?

Visita taller a l'exposició Entusiasme. El repte i l'obstinació en la col·lecció MACBA.
Per als grups d’infantil i primària, proposem transformar l’espai expositiu en un laboratori per investigar i conèixer estats d’ànim, comportaments i actituds. L'activitat incorpora objectes i elements inesperats que tenen la funció de detonar preguntes, qüestions i connexions, en una exploració sensorial per les sales on dialoguen els entusiasmes proposats pels artistes amb els dels participants.

Adreçat a grups d’infantil (a partir de P4) i primària
A càrrec d'Experimentem amb l'art
Preu: gratuït
Durada: 90 minuts
Grup classe

VISITA PERFORMATIVA
Per als grups de secundària i batxillerat, proposem visites performatives que conviden alumnes i professors a adoptar un posicionament actiu i participatiu davant de l’obra, a ser alhora partícips i creadors en un esdeveniment únic i irrepetible. La visita consta d’un recorregut no lineal per l'exposició amb diverses propostes que permetin dialogar i buscar altres discursos a partir de les obres.

Adreçat a grups de secundària i batxillerat
A càrrec de Jordi Ferreiro
Preu: gratuït
Durada: 90 minuts
Grup classe


Exposició