al

Presentació del programa per al curs 2012-2013

Un any més apostem per la formació del professorat, amb una oferta que triplica la del curs passat. Així, a la nostra programació habitual de dos cursos cada trimestre al MACBA, hi afegim nous cursos arreu del territori per facilitar l'accés a aquesta formació. La novetat, a més, és que especialitzem els cursos i diferenciem els que es destinen al professorat d'educació infantil i primària i els que s'adrecen al professorat d'educació secundària i batxillerat. Aquesta oferta s'afegeix als recursos permanents d'assessorament, presentacions i visites que tenim en marxa des de fa temps.

Pel que fa als programes escolars, la gran novetat és, d'una banda, la recuperació d'una exposició permanent dels fons de la Col·lecció que estarà oberta durant tot el curs escolar i, de l'altra, l'oferta de visites especialitzades per als més grans, enfocades des del punt de vista de l'arquitectura, la fotografia, i també la conservació i restauració de les obres d'art. A més, mantenim programes ben consolidats com són Expressart. Museu portàtil per a l'alumnat d'educació infantil i primària i Lectures d'una Col·lecció i Vídeo MACBA, per als estudiants de secundària i batxillerat.

Programes educatius curs 2012-2013

RESERVEU LA VOSTRA VISITA
93 412 14 13
educacio [at] macba [dot] cat

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer