El MACBA es consolida com una de les plataformes estables de presentació de treballs dels futurs ballarins i coreògrafs formats al CSD, el Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre. El CSD inicia una nova etapa en la seva direcció i vol apostar per generar complicitats entre l’escola i els centres de creació de la ciutat. La col·laboració entre les dues institucions permet oferir als alumnes pràctiques i experiències dins el context professional.

Primer exercici cap a l’èpica és una acció dirigida per Aimar Pérez Galí amb estudiants del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. L’èpica, com a afecte, porta el cos cap a un lloc elevat on no pot no fer el que l’altre l’incita a fer, una situació que, malgrat la seva brevetat, produeix un estat de rendició envers això que encara no s’ha definit com a emoció.

L’èpica és un SÍ!

Un cor èpic com el lloc per a la communitas – una comunitat en potència, un grup de gent que treballa conjuntament per assolir un objectiu comú, on l’un necessita l’altre però ningú no és líder. Un sistema emergent que s’autoorganitza a partir d’unes regles acordades col·lectivament, que s’autoregulen i reverberen com cèl·lules interconnectades; una bandada de veus que es mouen a càmera lenta a través de l’espai.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Presentació de treballs del Conservatori Superior de Dansa (Institut del Teatre)

Programa

DISSABTE 20 DE DESEMBRE DE 2014, A LES 19 h
Lloc: atri del Museu
Preu: 5 €. Gratuït amb el carnet Passi i Amics del MACBA. Sense inscripció prèvia. Aforament limitat

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Continguts relacionats

Vídeos

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer