Dilluns, 30 de maig de 2022

“Conquerir, apropiar, intervenir una institució com l’escola. Instal·lar una vibració a l’escola.” Aquests eren els objectius abstractes a l’inici del projecte, i durant tot aquest temps hem recorregut les instal·lacions de l’institut, les hem colpejat i cantat, i l’hem experimentat en indrets que no són l’escola: la Casa de les Aigües, l’Hospital de Sant Pau, etc. S’han abordat malestars, inquietuds i desitjos. S’ha apel·lat al desig grupal. Sí a tot. En tot el procés apareix la volença de disposar d’un espai propi dins l’escola, un club en el qual es pugui fer i desfer. Posar en conflicte l’estructura, el programa i la necessitat d’objectius. Deixar fer. Provocar la intimitat, l’emocionalitat de la trobada. Posar en crisi els desitjos de l’artista.

Marc Vives juntament amb les/els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Moisès Broggi: Aina Balbas, Isaac Byrne, Lucia Carrero, Sara Clot, Clara Davies, Aina Donaghy, Leire García, Ane Gereka, Jéssica Gimeno, Bruna Hortal, Gina Llado, Natalie Elizabeth Quintanilla, Samantha Rueda, Nora Ruiz, Júlia Sanz, Lia Sanz, Pere Gustav Serena, Duna Verdu, Lena Von Helmolt i la professora Gené Gordó.

La residència de Marc Vives a l’Institut Moisès Broggi és comissariada i coordinada pel MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona. 

Realitzat en el marc de la 12a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació a A Bao A Qu.

Consulta el programa i si vols conèixer més de prop el projecte, visita els blogs de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona.

Participant

Marc Vives
EN RESIDÈNCIA
EN RESiDÈNCiA
Consorci Educació Barcelona
Ajuntament de Barcelona
Joves intervenen l'espai en l'actividad educativa "Sí, a tot!"

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.