El CA Tarragona publica la seva memòria anual 2012 i el Centro José Guerrero ens acosta el projecte TRANSDUCTORES: Pedagogías en red y prácticas instituyentes. Dues noves publicacions que reflexionen des de la pràctica al voltant de les relacions entre institució cultural i teixit social. A càrrec de Cèlia Diego (directora de CA Tarragona), Cristian Añó (Sinapsis; coordinador del LABMediació del CA Tarragona) i Javier Rodrigo (coordinador del projecte Transductores).

Aquesta doble presentació té la voluntat de remarcar el treball comú que s’està fent al voltant de les polítiques culturals i artístiques. Es tracta d’un eix compartit que es manifesta en les relacions que estableixen les institucions amb els seus contextos, i en les pràctiques de mediació i de pedagogia crítica que posen en joc. A partir de punts de partida i circumstàncies diverses, els projectes que presenten les dues publicacions proposen una reflexió sobre les relacions entre institució i teixit social.

PUBLICACIONS
CA Tarragona Centre d’Art. Publicació anual 2012. Tarragona: CA Tarragona, 2012. 100 p. Text en català i anglès.

TRANSDUCTORES: Pedagogías en red y prácticas instituyentes. Antonio Collados i Javier Rodrigo [ed.]. Granada: Centro de Arte José Guerrero, 2012. 287 p. Text en castellà.

"TRANSDUCTORES: Pedagogías en red y prácticas instituyentes". Antonio Collados i Javier Rodrigo [ed.]. Granada: Centro de Arte José Guerrero, 2012

Programa

Dimecres 26 de juny de 2013 a les 19.30 h

Aula 0. Places limitades.

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 46 81