al

Us convidem a compartir dues tardes amb l’equip d’educació del museu, acompanyat dels artistes col·laboradors, per presentar-vos el projecte educatiu del proper curs. Una trobada per conèixer de primera mà les línies de treball, el programa d’exposicions, els projectes educatius i les metodologies de treball.

Ja es pot consultar i/o descarregar el programa educatiu del curs 2019-2020.


Programa

18 I 25 DE SETEMBRE, a les 18 h
Lloc:
Atri del museu
Entrada: Gratuïta amb inscripció prèvia

Dimecres 18: Convidem el professorat d’infantil i primària per presentar-vos les propostes educatives adreçades als vostres estudiants: Dibuixa, copia i distribueix,
Postdata, Com sona el museu? i L’onada màgica, entre d’altres.

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Dimecres 25: Convidem el professorat de secundària, batxillerat i cicles formatius per presentar-vos les propostes educatives adreçades als vostres estudiants: L’art com a resposta, Les coses que faig són canviables i Històries de l’art des de Barcelona, entre d’altres.

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al botó.

En totes dues sessions també compartirem els projectes per al barri, els grups de treball i cursos per al professorat, els programes d’accessibilitat, i els adreçats a famílies i joves.

Educació: educacio [at] macba [dot] cat Tel. 93 412 14 13
M’agrada treballar amb allò que s’acostuma a dir "herència cultural", però els materials que faig servir són molt banals, com clixés, com blocs de sucre, portes, cuscús, catifes, documents oficials.
Latifa Echakhch