Durant aquest curs, a Creadors en Residència s'ha treballat al costat de Serafín Álvarez entorn de nocions d’alteritat i de subjectivitats no humanes, desenvolupant un projecte audiovisual col·lectiu que incorpora elements de pràctiques com el rol en viu, les arts escèniques i el cinema.

Participants: Arman Ahmed, Shakib Ahmed, Mariya Akter Farin, Marwa Alaziz, Ashraf Belkaid, Umar Gul, Mahbuba Islam, Giorgi Karchaidze, Arshpreet Kaur, Mehakdeep Kaur, Spandan Khadka, Anjila Khatri, Nika Kusurashvili, Mehwish Noreen, Julliene Pascual, Afsara Tasnim, Ovi Mohi Uddin, Jin Xiong Zheng (alumnes nouvinguts de 1r i 2n d’ESO), Inés Perera i Anna Aznar (docents).

La residència de Serafín Álvarez a l’Institut Milà i Fontanals és comissariada i coordinada pel MACBA. Museu d’Art Contemporani de Barcelona.

Realitzat en el marc de la 10a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació a bao a qu.

Col·laboradors: Ander Agudo, Alba Cros, María García, Víctor García Tur, Pere Llobera, Jordi Morató i Alejandro Palacín.

Participant

Serafín Álvarez
"El ojo en el cielo". Ilustración de Fima Dias, 2019

Programa

DIMARTS 18 DE JUNY, A LES 17.30 h
► Lloc:
Auditori Meier. Accés per a persones amb mobilitat reduïda a través de l’edifici Meier (recepció del museu)

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68