«L’art no només és físic i les coses no són mai el que semblen. Posa’t en acció. No menteixis als teus ulls ni malgastis la teva imaginació. Pensa l’art amb llibertat. Perquè l’art no només és el que veus, l’art no només és això.»

Així és com defineix la seva pràctica artística el Col·lectiu C-17, format pels alumnes de primer d'ESO de l'Institut Doctor Puigvert i l’artista Enric Farrés Duran. Després de treballar junts durant tot un curs escolar, presenten el projecte que ha culminat amb la creació de l’obra No només és això. Una obra mentidera, divertida, graciosa, impertinent i maleducada, un retrat de la vida artística i de l’experiència col·lectiva que han compartit al llarg de nou mesos.

«No només és això és la pintura més rebel que veuràs. Perquè no només és el que veus: no només és un quadre, no només és això, sinó que transmet vida, respira, parla, increpa i produeix incògnites.»

Presentació a càrrec del Col·lectiu C-17 (Sara Alcrudo Prats, Paula Chinchilla Sánchez, Enric Farrés Duran, Marta González Silvestre, Tian Ci Jiang, Hernán López Muro, Edgar Marquès Moreno, Jare Márquez Martínez, Cloe Martínez Barnet, Cloe Miralles Quintana, Jairo Montes Serrano, Ariadna Pérez Ramírez, Ana Sánchez Barneto, Selah Santos Cortés, Selene Serrat Andrea, Paula Tapias Garcia i Joel Viñas Díaz).

Projecte realitzat en el marc de la 9a edició de Creadors EN RESiDÈNCIA als instituts de Barcelona, un programa que apropa l'art a l'educació, un vincle que es construeix a partir del diàleg constant entre estudiants, professors i artistes.

EN RESiDÈNCiA
EN RESiDÈNCiA
Consorci Educació Barcelona
Ajuntament de Barcelona
Foto: Mercè Gaja

Programa

DIVENDRES 8 DE JUNY DE 2018, A LES 17.30 h
Lloc: Auditori Convent
Activitat gratuïta

Amb inscripció prèvia. Per inscriure’s cal posar-se en contacte amb Ariadna Miquel: amiquel [at] macba [dot] cat

educacio [at] macba [dot] cat
Tel: 93 412 14 13