Obrim, tornem, we’re back! Comencem la temporada d’Habitació 1418 molt il·lusionades i amb ganes d’explicar-vos cara a cara què estem barrinant. Obrim portes per revelar als visitants els misteris que ens esperen a l’Habitació. Un gran moment, sens dubte, per trencar el gel i visitar el nostre búnquer teenager. Aquest espai és una possibilitat i un experiment, un lloc per proposar i compartir experiències, on les paraules esdevenen cos, les imatges són en 360 i ens comuniquem amb fanzines.

Per als qui encara no saben de què parlem, us refresquem la memòria: Habitació 1418 és un espai d’activitat per al públic entre 14 i 18 anys que es va modulant segons els interessos dels mateixos usuaris i que planteja una alternativa a la institució a partir de la interacció amb artistes. Un punt de trobada actiu i flexible que obre cada dissabte de 17 a 21 h.

Aquesta temporada comptem amb una nova directora: Alba Rihe, una artista multidisciplinària que arriba per activar noves experiències creatives al voltant de la institució.

El programa s’adreça a tots els joves de l'àrea metropolitana i vol desenvolupar una vinculació especial amb el Raval.

Foto: Fito Conesa

Programa

DISSABTE 30 DE SETEMBRE, DE 17 A 21 h
Lloc: Aula 0
Activitat gratuïta
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Continguts relacionats

Activitats