Obrim, tornem, we’re back! Comencem la temporada d’Habitació 1418 molt il·lusionades i amb ganes d’explicar-vos cara a cara què estem barrinant. Obrim portes per revelar als visitants els misteris que ens esperen a l’Habitació. Un gran moment, sens dubte, per trencar el gel i visitar el nostre búnquer teenager. Aquest espai és una possibilitat i un experiment, un lloc per proposar i compartir experiències, on les paraules esdevenen cos, les imatges són en 360 i ens comuniquem amb fanzines.

Per als qui encara no saben de què parlem, us refresquem la memòria: Habitació 1418 és un espai d’activitat per al públic entre 14 i 18 anys que es va modulant segons els interessos dels mateixos usuaris i que planteja una alternativa a la institució a partir de la interacció amb artistes. Un punt de trobada actiu i flexible que obre cada dissabte de 17 a 21 h.

Aquesta temporada comptem amb una nova directora: Alba Rihe, una artista multidisciplinària que arriba per activar noves experiències creatives al voltant de la institució.

El programa s’adreça a tots els joves de l'àrea metropolitana i vol desenvolupar una vinculació especial amb el Raval.

Foto: Fito Conesa

Programa

DISSABTE 30 DE SETEMBRE, DE 17 A 21 h
Lloc: Aula 0
Activitat gratuïta
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Continguts relacionats

Activitats

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske