Dissabtes 8 d'octubre, 5, 19 i 26 de novembre, 3, 10 i 17 de desembre del 2022

Quines altres maneres podem inventar per estar a prop les unes de les altres? Com podem dissoldre distàncies i acompanyar-nos encara que estiguem lluny? Com podem inventar el teletransport i compartir moments, llocs i respiracions encara que no ens veiem? Ho imaginem?

Som dues persones enamorades que fa un any que provem maneres de ser a prop, encara que de vegades no compartim el mateix lloc, encara que de vegades hi hagi una distància quilomètrica entre totes dues. Practiquem paraules, gestos, accions, repeticions, petits trucs màgics que dissolen aquests quilòmetres i xasss!, ens fan aparèixer l’una al costat de l’altra. En aquest taller us convidem a seguir buscant entre totes múltiples i sorprenents maneres d’apropar-nos.

A càrrec de Lara Brown en col·laboració amb Amalia Ruiz, artistes

Informació pràctica:

  • Dates: 8 d'octubre, 5, 19 i 26 de novembre, 3, 10 i 17 de desembre del 2022
  • Dirigit a: Famílies (2-5 anys)
  • Horari: Dissabtes, a les 11:00 h
  • Durada: 90 min
  • Preu per grup/classe: 3 € per participant. 2 € acreditant situació de discapacitat. Gratuït amb carnets Família i Amic.

Som l’Amalia i la Lara. Ens vam conèixer entrant en un programa per a artistes a Madrid i ens vam voler conèixer molt més. Vam començar a explicar-nos com eren les nostres vides a través d’alguns mails que semblaven capítols d’algun llibre de contes. I així van passar alguns anys, sense acostar-nos però explicant-nos de tant en tant, amb molta poesia i molta prudència, com era el que vèiem. Cadascuna va continuar fent el que feia, la Lara ballava i dibuixava, i l’Amalia vivia en col·lectiu i va començar a inventar una impremta i editorial a Madrid. Entre aquests balls i aquestes publicacions, van tornar a ajuntar-se, fins avui, on comparteixen quotidianitat, però no ciutat. I així volem continuar inventant-nos la manera d’estar juntes, com vulguem, sent una mateixa cosa i moltes alhora.

Dibuixos de mans acompanyats de text escrit a mà següent: podemos probar; y así vamos juntándonos; a hacer esto con las manos; y quizás podamos ser; como si una fuese tuya; una misma cosa; y otra mía; por un rato

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.