Ep! S’acaba l’estiu…, però tenim un Pla B. En aquest cas, en col·laboració amb l’equip de B-Anime, el primer festival d’anime de Barcelona. Els nostres roomers hi podran participar aportant la seva visió de la cultura nipona, assistint a la projecció de les pel·lícules programades i també als tallers organitzats pel mateix festival. El B-Anime pretén portar la passió per l’anime a tots els públics i a totes les edats. I Habitació 1418 hi tindrà un paper ben important a l’hora de representar el públic adolescent. Ens hi acompanyes?

El Festival B-Anime està organitzat per MAGOEXPERIENCE i MAGOPRODUCTION, en col·laboració amb el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i Habitació 1418. Compta amb el suport del Consolat del Japó a Barcelona, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), Televisió de Catalunya (TV3), la Japan Foundation de Madrid. Amb la col.laboració de Selecta Visión, la Facultat Blanquerna de Barcelona, de Filmoteca de Catalunya, Salón del Manga de Barcelona, Brigada SOS, Recetas Japonesas, Espai Daruma i Casa Asia entre d´altres.

Plan B

Programa

DISSABTE 3 D'OCTUBRE DE 2015, DE 17 A 21 H
Lloc: Planta baixa del Centre d’Estudis i Documentació MACBA.
Tel. 93 412 14 13
educacio [at] macba [dot] cat ( )
M’agrada treballar amb allò que s’acostuma a dir "herència cultural", però els materials que faig servir són molt banals, com clixés, com blocs de sucre, portes, cuscús, catifes, documents oficials.
Latifa Echakhch