al

Octubre s'ha convertit, a petició dels habitants de l'Habitació, en el mes del cinema. Serà el moment d'aprendre a gestionar un guió, elaborar un storyboard i submergir-se en el que implica un rodatge, la tasca laboriosa de la postproducció i els misteris del doblatge.

A partir d’un fragment d’una pel·lícula preexistent I amb marcada pertinença a un gènere cinematogràfic concret, es tractarà de manipular-la afegint, redibuixant i esborrant‐ne elements o resonoritzant‐la per aconseguir convertir‐la en una peça pròpia d’un gènere completament diferent; que deixi de ser un documental d’animals per convertir‐se en una història de gàngsters, que un western esdevingui un film de terror o la ciència ficció una pel·lícula d’època.

El resultat d’aquesta experiència s’exhibirà en l’edició del Festival l´Alternativa i també es podrà difondre en el web del Festival i d’Habitació 1418. Per tant creiem que no es tracta exclusivament d’un taller sinó d’una producció audiovisual.

Aquesta experiència ocuparà tot el mes i serà la preparació per a la gran estrena al Festival l'Alternativa a la fi de novembre.

http://vimeo.com/78816588

Pel·liculats

Programa

DISSABTES 4, 11, 18 I 25 D'OCTUBRE, DE 17 A 21 h

Lloc: Planta baixa del Centre d'Estudis i Documentació
Preu: entrada lliure. Sense inscripció prèvia


Continguts relacionats

Vídeos