Projeccions a l’exterior de la torre del museu amb motiu de l’exposició Arxiu desencaixat. A càrrec de Laura Arensburg, Ana Luiza Braga, Julieta Obiols i Lior Zalis, Vatiu Nicolás Koralsky.

Activitat retransmesa en streaming:

Desencaixar el museu, posar-hi pell. Donar textura amb el propi arxiu a la superfície asèptica d’un centre d’exhibició. Embolcallar-lo de cos.

Durant tota la Nit dels Museus, es projectaran una sèrie de cossos, pells, superfícies. Així es generarà una composició atzarosa, a través de la superposició de les imatges fixes de les pells de l’arxiu desencaixat i les imatges audiovisuals dels cossos participants en la projecció. Es conjugaran les temporalitats i visibilitats de les textures projectades. Serà una manera de desplaçar l’arxiu cap a la superfície externa del museu intervinguda pel públic.

Aquest programa es desplega dins del marc del Dia i Nit dels museus.

(La) Pell del museu

Programa

DISSABTE 19 DE MAIG DE 2018, A LES 21 h
Lloc:
Plaça dels Àngels
Activitat gratuïta

Vols veure la teva pell projectada a la torre del MACBA? Comparteix un vídeo a les xarxes socials i el projectarem a l’exterior de la torre del museu durant la Nit dels Museus, amb motiu de l’exposició Arxiu desencaixat. Com ens pot fer arribar el teu vídeo?
-A través d’Instagram: comparteix-lo al teu perfil i etiqueta’l @lapieldelmuseo
-A través de Twitter: comparteix-lo al teu perfil amb el hashtag #lapieldelmuseo o #lapelldelmuseu
-La durada del vídeo és lliure i l’àudio és opcional.

CED: centredestudis [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68 / 93 481 79 05

Exposició