Dijous, 7 d'octubre del 2021

Pensar en volum se centra en el pensament escultòric d'Àngels Ribé. Tot i la seva forta vinculació a l’art d'acció, així com a la fotografia com a registre performatiu, la seva obra sempre ha explorat la incorporació del volum –a vegades mínim, fugaç, d'altres poderós, monumental– dins de la relació entre natura i artifici que ha definit el seu treball durant més de cinquanta anys.

Conversa entre Àngels Ribé, artista, i David Armengol, director artístic del Centre d’Art La Capella i comissari independent.

El programa Parlem de... vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Artista

Àngels Ribé
Àngels Ribé, The best way of expressing it

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske