Parlem de... Melanie Smith. Pintura mural revisitada. Amb Silvia Noguer i Jordi Font, restauradors del MACBA

El programa Parlem de vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Melanie Smith. Farsa i artifici és la més àmplia exposició institucional que s’ha organitzat mai a Europa del treball de l’artista. La mostra inclou tot el ventall de mitjans en què s’expressa Smith, des de les primeres escultures, assemblatges, relleus i pintures fins a les seves obres en vídeo, fotografia i instal·lacions.

Foto: Miquel Coll

Programa

VISITES COMENTADES DEL 9 DE JUNY AL 6 D'OCTUBRE A LES 18 h
9 de juny:Parlem de Melanie Smith. Farsa i artifici. Amb Tanya Barson, comissària de l'exposició. Visita en anglès sense traducció simultània.
22 de setembre:Parlem de Melanie Smith. Sentit anglès de l'humor mexicà. Amb Ximena Pérez Grobet, artista gràfica.
6 d'octubre:Parlem de Melanie Smith. Pintura mural revisitada amb Silvia Noguer i Jordi Font, restauradors del MACBA.

CULTURA

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Exposició


Continguts relacionats

Activitats

Àudios

Parlem de "Melanie Smith. Farsa i artifici"
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske