Els dijous 21 i 28 d’abril i 5 de maig de 2022

El Raval està intrínsecament relacionat amb la vida i la producció artística de Teresa Lanceta i, com a part inseparable de la seva obra, pren la paraula a través de persones arrelades al barri i que hi estan implicades socialment i professionalment.

Parlem de... Aquest programa genera espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució i l’equip curatorial.

Vista de l'exposició "Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert​​​​​​​."

Programa

Dijous 21 d'abril

Francesc Royuela i Clara Castelltort, docents de l’IES Miquel Tarradell, parlen sobre l’exposició i el projecte Els oficis del Raval.

Dijous 28 d'abril

Juan Alberto Pérez Díez, director del Secretariat de Pastoral Gitana de l'Arxidiòcesi de Barcelona, parla sobre la seva relació amb el Raval des del diàleg interreligiós, intercultural i veïnal.

Dijous 5 de maig

Mercè Amor i Fàtima Ahmed, fundadores de l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona, parlen sobre la seva relació amb el barri del Raval i la comunitat de dones immigrants. 


Exposició