al

Parlem de... Un segle breu: Col·lecció MACBA amb Domènec, Antònia M. Perelló, Tania Safura Adam, Beatriz Leal Riesco, Teresa Grandas, Fernando López, Monica Hoff, Pablo Martínez, Nicolás Paris i Tanya Barson

El programa Parlem de vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

Un segle breu: Col·lecció MACBA proposa un recorregut cronològic per la Col·lecció MACBA des de 1929 fins a l’actualitat. Inclou moltes de les obres més emblemàtiques de la Col·lecció, en un seguit d’àmbits dedicats a les etapes i moments més significatius. Comissariada per l’equip del MACBA, posa èmfasi en les presentacions i experiències canviants de l’art a través de les nou dècades que conformen aquest «segle breu».

*Foto: Sanja Iveković "Paper Women", 1976-1977

Participant

Teresa Grandas
Dissabtes MACBA. Gratuït gràcies a Uniqlo
Dissabtes MACBA
Uniqlo
.

Programa

20 D'OCTUBRE, a les 18 h: Parlem sobre la ciutat en la Col·lecció amb Domènec, artista. Dins del marc de Ciutat oberta. Biennal del pensament.

3 DE NOVEMBRE, a les 18 h: Parlem de La Lutte continue. Les revoltes de 1968 en la Col·lecció MACBA amb Antònia M. Perelló, cap de la Col·lecció MACBA

29 DE DESEMBRE, a les 18 h: Parlem d’Hydra Decapita, obra de The Otolith Group dins de la Col·lecció MACBA amb Tania Safura Adam, productora cultural i Beatriz Leal Riesco, comissària.

12 DE GENER, a les 18 h: Parlem de Subcultures i emmascaraments. L’aflorament de la cultura popular a les dècades de 1960-1970 a la Col·lecció amb Teresa Grandas, conservadora d’exposicions del MACBA.

19 DE GENER, a les 18 h: Parlem d’Apunts per a una història travesti del flamenc a la Col·lecció amb Fernando López, artista pluridisciplinar i filòsof.

2 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció amb Monica Hoff, artista, educadora i investigadora, i Pablo Martínez, cap de Programes del MACBA:
To be or not to be polite… Buscant l’escalf en una col·lecció16 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció. Pensar amb el cos amb Nicolás Paris, artista i docent. ► 23 DE FEBRER, a les 18 h: Parlem de Col·lecció amb Tanya Barson, conservadora en cap del MACBA. Visita en anglès. ► 23 DE MARÇ, a les 18 h: Parlem d’Hydra Decapita, obra de The Otolith Group dins de la Col·lecció MACBA amb Tania Safura Adam, productora cultural i Beatriz Leal Riesco, comissària.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Continguts relacionats

Activitats

Àudios

Parlem sobre la ciutat en la Col·lecció amb Domènec
Parlem de La Lutte continue. Les revoltes de 1968 en la Col·lecció MACBA amb Antònia M. Perelló
Parlem de Subcultures i emmascaraments. L’aflorament de la cultura popular a les dècades de 1960-1970 a la Col·lecció amb Teresa Grandas
Parlem d’Apunts per a una història travesti del flamenc a la Col·lecció
Parlem de Col·lecció. Pensar amb el cos amb Nicolás Paris
Parlem de "Un Segle Breu: Col·lecció" amb Tanya Barson
Parlem d’Hydra Decapita, obra de The Otolith Group dins de la Col·lecció MACBA amb Tania Safura Adam i Beatriz Leal Riesco