D'octubre a desembre 2019, dijous a les 18.30 h

El programa Parlem de... vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

OCTUBRE
- Dijous 3 i 17: Parlem de Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial amb el Grup de pensament, pràctiques i activismes afro/negres.
- Dijous 24: Parlem de Charlotte Posenenske: Work in Progress amb Hiuwai Chu, conservadora del MACBA.

NOVEMBRE
- Dijous 7: Parlem de pop i psicodèlia a Un segle breu: Col·lecció MACBA amb Antònia Maria Perelló, cap de la Col·lecció MACBA.
- Dijous 21: Parlem d’alteritat a Charlotte Posenenske: Work in Progress amb Azahara Ubera, coreògrafa. En aquesta intervenció, Azahara Ubera utilitzarà l’alteritat per experienciar l’obra de Charlotte Posenenske i per poder-s’hi comunicar, esdevenir l’altra, amb el seu cos i les seves obres, i també ser un mitjà entre el públic i les obres de l’artista.
- Dijous 28: Parlem d’Un segle breu: Col·lecció MACBA. Otro borrado a través de la insistencia amb Nazario Díaz, artista.

Els Parlem de... del 21 i 28 de novembre formen part del cicle Hacer historia(s) vol. 3, organitzat per La Poderosa.

DESEMBRE
- Dijous 12: Parlem de Takis amb Teresa Grandas, conservadora del MACBA.
- Dijous 19: Parlem de Takis amb Lolo & Sosaku, artistes.

Parlem de...

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Exposició

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske