D'octubre a desembre 2019, dijous a les 18.30 h

El programa Parlem de... vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial.

OCTUBRE
- Dijous 3 i 17: Parlem de Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial amb el Grup de pensament, pràctiques i activismes afro/negres.
- Dijous 24: Parlem de Charlotte Posenenske: Work in Progress amb Hiuwai Chu, conservadora del MACBA.

NOVEMBRE
- Dijous 7: Parlem de pop i psicodèlia a Un segle breu: Col·lecció MACBA amb Antònia Maria Perelló, cap de la Col·lecció MACBA.
- Dijous 21: Parlem d’alteritat a Charlotte Posenenske: Work in Progress amb Azahara Ubera, coreògrafa. En aquesta intervenció, Azahara Ubera utilitzarà l’alteritat per experienciar l’obra de Charlotte Posenenske i per poder-s’hi comunicar, esdevenir l’altra, amb el seu cos i les seves obres, i també ser un mitjà entre el públic i les obres de l’artista.
- Dijous 28: Parlem d’Un segle breu: Col·lecció MACBA. Otro borrado a través de la insistencia amb Nazario Díaz, artista.

Els Parlem de... del 21 i 28 de novembre formen part del cicle Hacer historia(s) vol. 3, organitzat per La Poderosa.

DESEMBRE
- Dijous 12: Parlem de Takis amb Teresa Grandas, conservadora del MACBA.
- Dijous 19: Parlem de Takis amb Lolo & Sosaku, artistes.

Parlem de...

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Exposició