al
El programa Parlem de... vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial. En el cas de l’exposició dedicada a Christian Marclay, el Parlem... es transforma en Interpretem... per oferir una aproximació més adequada a la seva obra.
"Christian Marclay. Composiciones". Foto: Miquel Coll

Programa

ELS DIJOUS, a les 18.30 h
Entrada: Gratuïta amb inscripció prèvia.
19 DE SETEMBRE: Interpretem Christian Marclay a càrrec de Mery Cuesta, artista.
26 DE SETEMBRE: Parlem d'Un cert aniconisme a «Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial» amb Alán Carrasco, artista.

ELS DISSABTES, a les 18 h
Entrada: Gratuïta amb inscripció prèvia.
28 DE SETEMBRE: Parlem de Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial amb el Grup de pensament, pràctiques i activismes afro/negres.

SERVEIS D'ACCESSIBILITAT
Sol·licitant-t’ho prèviament, en qualsevol dels Parlem de... podeu disposar de bucles magnètics individuals, interpretació en llengua de signes o guiatge i audiodescripció per a persones amb discapacitat visual. Al 93 412 14 13 o a educacio [at] macba [dot] cat.
Més informació sobre altres serveis d’accessibilitat aquí.

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Exposició


Continguts relacionats

Activitats

Àudios

Parlem d'Un cert aniconisme a «Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial» amb Alán Carrasco, artista.
Comic on Drums. Interpretem Christian Marclay amb Mery Cuesta
Comic on Drums. Interpretem Christian Marclay amb Mery Cuesta