al
El programa Parlem de... vol generar espais de debat, a partir de les exposicions del museu, entre diferents agents i artistes de la ciutat i el públic que ens visita. És un espai de trobada que entén les exposicions com a poderosos dispositius activadors de la imaginació i generadors de discursos que sovint excedeixen les lectures previstes per la institució o preconcebudes per l’equip curatorial. En el cas de l’exposició dedicada a Christian Marclay, el Parlem... es transforma en Interpretem... per oferir una aproximació més adequada a la seva obra.
"Christian Marclay. Composiciones". Foto: Miquel Coll

Programa

ELS DIJOUS, a les 18.30 h
Entrada: Gratuïta amb inscripció prèvia.
19 DE SETEMBRE: Interpretem Christian Marclay a càrrec de Mery Cuesta, artista.
26 DE SETEMBRE: Parlem d'Un cert aniconisme a «Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial» amb Alán Carrasco, artista.

ELS DISSABTES, a les 18 h
Entrada: Gratuïta amb inscripció prèvia.
28 DE SETEMBRE: Parlem de Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial amb el Grup de pensament, pràctiques i activismes afro/negres.

SERVEIS D'ACCESSIBILITAT
Sol·licitant-t’ho prèviament, en qualsevol dels Parlem de... podeu disposar de bucles magnètics individuals, interpretació en llengua de signes o guiatge i audiodescripció per a persones amb discapacitat visual. Al 93 412 14 13 o a educacio [at] macba [dot] cat.
Més informació sobre altres serveis d’accessibilitat aquí.

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Exposició


Continguts relacionats

Activitats

Àudios

Parlem d'Un cert aniconisme a «Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial» amb Alán Carrasco, artista.
Comic on Drums. Interpretem Christian Marclay amb Mery Cuesta
Comic on Drums. Interpretem Christian Marclay amb Mery Cuesta
Jo pinto com si anés caminant pel carrer. Recullo una perla o un crostó de pa; és això el que dono, el que recullo
Joan Miró