Amb motiu de la desfilada/performance «I Felt Free Locked In The Bathroom», organitzada com a cloenda i començament d’un cicle dins d’Habitació 1418, els antics roomers visitaran l’Habitació per compartir experiències vinculades a la producció d’activitats.

Crear i dimensionar esdeveniments o actes és una feina d’acords, equilibris i afectes.

Mitjançant una dinàmica de grups, els actuals roomers i els que ja són veterans es qüestionaran quin tipus d’esdeveniment s'imaginarien en un futur pròxim, quins serien els passos a seguir, com abordarien la convocatòria de públic a través de les xarxes amb la possibilitat de visionar referents i crear primers esbossos.

Taller a càrrec de Fito Conesa

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T'hi esperem!

Crèdits: Fito Conesa

Programa

DISSABTE 24 DE MARÇ DE 2017, DE 17 A 20h
Lloc:
Aula 0

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13