Els dissabtes, del 13 de novembre al 18 de desembre del 2021

11:00 h

Edifici Meier

Preu: 3 € per participant.

De vegades el teu cos et sembla limitat i llavors fantasieges amb respirar sota l’aigua, o et preguntes com seria tenir vuit tentacles en comptes de dos braços i dues cames; o amb quins entrenaments et podries fer créixer una aleta a l’espina dorsal per nedar per diferents aigües; o encara millor, com podries desenvolupar l’habilitat de convertir-te en oceà...

Aquests imaginaris fascinants inspiren les petites pràctiques de dansa i ecosomàtiques que durem a terme per augmentar les nostres sensibilitats corporals i que ens ajudaran a produir una relació més curiosa amb el nostre entorn. Entrenarem per poder habitar les percepcions, sensacions i activacions d’altres cossos, objectes, espais, dins del nostre propi cos; onejant, aletejant, tentaclejant i fins i tot nedant, descobrirem les nostres múltiples capacitats d’estar en moviment.

A càrrec d’Anabella Pareja Robinson, ballarina, coreògrafa i pop marí.

Anabella Pareja Robinson (Mèxic) és artista, ballarina i coreògrafa. Pensa les seves pràctiques artístiques en relació amb allò no humà i indaga en imaginaris de diverses disciplines per nodrir els seus moviments. Les investigacions que duu a terme s’emmarquen en l’àmbit de les arts vives i l’escriptura. Actualment treballa en una investigació en la qual col·labora amb l’aigua, titulada Water my Dances, Water my Thinking, que, de moment, ha donat peu a escriure un fanzín, Pacífico. Prácticas y reflexiones para sanar con el agua, creat amb el suport de PAOS GDL i PAC SITAC 2020, tots dos a Mèxic. Col·labora amb el coreògraf Quim Bigas en la investigació que fa dins del programa Dancing Museums (2018-2021), en el qual participen el Mercat de les Flors i la Fundació Joan Miró. La seva formació està directament relacionada amb la pràctica; des del 2007 ha creat diverses peces, de manera individual i conjunta amb el Colectivo AM, un col·lectiu de coreògrafs amb seu a la Ciutat de Mèxic.


Programa

Els dissabtes, del 13 de novembre al 18 de desembre del 2021. A les 11:00 h.
Lloc:
Edifici Meier.
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat. Aforament limitat, es recomana reservar prèviament.

Informació i reserves dels serveis d'accessibilitat: macba [at] macba [dot] cat

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske