Els dissabtes, del 13 de novembre al 18 de desembre del 2021

De vegades el teu cos et sembla limitat i llavors fantasieges amb respirar sota l’aigua, o et preguntes com seria tenir vuit tentacles en comptes de dos braços i dues cames; o amb quins entrenaments et podries fer créixer una aleta a l’espina dorsal per nedar per diferents aigües; o encara millor, com podries desenvolupar l’habilitat de convertir-te en oceà...

Aquests imaginaris fascinants inspiren les petites pràctiques de dansa i ecosomàtiques que durem a terme per augmentar les nostres sensibilitats corporals i que ens ajudaran a produir una relació més curiosa amb el nostre entorn. Entrenarem per poder habitar les percepcions, sensacions i activacions d’altres cossos, objectes, espais, dins del nostre propi cos; onejant, aletejant, tentaclejant i fins i tot nedant, descobrirem les nostres múltiples capacitats d’estar en moviment.

A càrrec d’Anabella Pareja Robinson, ballarina, coreògrafa i pop marí.

Anabella Pareja Robinson (Mèxic) és artista, ballarina i coreògrafa. Pensa les seves pràctiques artístiques en relació amb allò no humà i indaga en imaginaris de diverses disciplines per nodrir els seus moviments. Les investigacions que duu a terme s’emmarquen en l’àmbit de les arts vives i l’escriptura. Actualment treballa en una investigació en la qual col·labora amb l’aigua, titulada Water my Dances, Water my Thinking, que, de moment, ha donat peu a escriure un fanzín, Pacífico. Prácticas y reflexiones para sanar con el agua, creat amb el suport de PAOS GDL i PAC SITAC 2020, tots dos a Mèxic. Col·labora amb el coreògraf Quim Bigas en la investigació que fa dins del programa Dancing Museums (2018-2021), en el qual participen el Mercat de les Flors i la Fundació Joan Miró. La seva formació està directament relacionada amb la pràctica; des del 2007 ha creat diverses peces, de manera individual i conjunta amb el Colectivo AM, un col·lectiu de coreògrafs amb seu a la Ciutat de Mèxic.


Programa

Els dissabtes, del 13 de novembre al 18 de desembre del 2021. A les 11:00 h.
Lloc:
Edifici Meier.
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat. Aforament limitat, es recomana reservar prèviament.

Informació i reserves dels serveis d'accessibilitat: macba [at] macba [dot] cat

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.