Anem al CCCB a veure l'exposició La llum negra, que tracta sobre la influència que les diferents tradicions secretes han exercit en l’art contemporani des dels anys cinquanta fins a l’actualitat.

Ens acostarem a l'esoterisme i descobrirem quina producció artística hi ha al voltant d'aquest món ocult i insondable. Acabarem fent una lectura de les línies de les mans per a tots aquells roomers que ho vulguin!

T'esperem a la porta del CCCB amb molt misteri.

Taller a càrrec d’Alba Rihe

Habitació 1418. Un espai d'acció per a joves creatius

Aquest juliol vine a descobrir l’Habitació 1418!
Ballarem boom boom, tumbatumbatumbatumba, ie ie ie ie ie, mourem el cos i treballarem amb artistes de l’escena local. A l'Habitació fem detonar pensaments perquè és un espai de desconnexió de la rutina, un lloc per trobar-se amb gent que té ganes de fer coses.

Durant els mesos d’agost i setembre tancarem l’Habitació per obrir-la de nou, amb energies renovades, a l’octubre. T’hi esperem!

El projecte, emparat pel MACBA i el CCCB, és una activitat gratuïta adreçada a un públic de 14 a 18 anys i obre les portes cada dissabte de 17 a 20 h.

Ocultura. Foto: Alba Rihe

Programa

DISSABTE 7 DE JULIOL DE 2018, DE 17 A 20 h
Lloc:
Porta principal del CCCB
Activitat gratuïta
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske