Dijous, 25 de novembre del 2021

Les comissàries de l'exposició, Magui Dávila i Maite Muñoz, duran a terme una visita a diverses veus a Manuals de reparacions i sons còsmics. Autoedicions per guarir l’univers sencer, tot seguint les línies de la metodologia curatorial de l'exposició.

Aquest recorregut incidirà en la manera de generar continguts des de l’autoria col·lectiva i que ha marcat la manera d’organitzar les publicacions seguint una filosofia de contacte i distribució oberta.

Les comissàries faran una visita a les 18:00 h i una a les 19:30 h.

Magui Dávila és comissària independent i treballa en arts visuals i en autoedició gràfica i sonora des del projecte Las Lindas Pobres. Investiga i produeix entorn d’un format performatiu que anomena techno marrón. Produeix la imatge del festival She Makes Noise i és la meitat de deleteD_action_sound. Programa espais d’art i clubs per al ball lent.

Maite Muñoz és investigadora i curadora independent, està especialitzada en pràctiques artístiques relacionades amb arxius i amb l’ús de les publicacions d’artista i l’autoedició com a formes d’expressió. Membre de Vista Oral, Los Angeles Contemporary Archive i Autonomous Oral History Group. Ha comissariat diverses exposicions, programes públics i publicacions.

Manuals de reparacions i sons còsmics. Autoedicions per guarir l'univers sencer

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.


Exposició