al

"En aquesta visita-taller examinarem algunes peces de la Col·lecció MACBA que no es troben a les sales d'exposició. Veurem què passa quan un artista decideix crear una peça per exhibir-la a l'espai públic o mostrar-la en els espais de trànsit del Museu. De quins materials estan fetes aquestes obres? Quina és la reacció del públic davant de l'encontre inesperat amb l'obra d'art?

El taller proposa el repte de crear col·lectivament una proposta artística inspirada en el mural que Keith Haring va fer a Barcelona l'any 1989, un mural públic que s'ha recuperat a l'exterior del Museu per celebrar el 25è aniversari de la seva execució.

En els mesos d'estiu aquest programa canvia d'horaris i de format, i reprendrem l'activitat habitual a partir de les festes de la Mercè. Això vol dir que durant els caps de setmana del trimestre d'estiu no tindrem activitats familiars, però sí les oferirem cada dimecres al públic familiar, i durant la setmana a esplais i casals d'estiu.

Patrocinador del programa:
KH7
Foto Todos juntos podemos parar el sida...

Programa

Per als esplais i casals d'estiu: del 30 de juny al 1 d'agost a les 10 h. Durada de l'activitat: 2 h 30 min (inclou pausa per esmorzar)

Lloc: Sales del Museu
Esplais i casals d'estiu: 40 euros/grup (màxim 15 nens)
Per a nens i nenes a partir de 6 anys.


Continguts relacionats

Activitats

Imatges

Les obres d'art prenen el sol!