Santa Comida és una instal·lació que tracta del menjar ofert als déus Orisha, divinitats de la religió Ioruba, com a fenomen de supervivència transcultural. I Twin desplega els processos d'investigació, les estratègies de producció i els relats que van donar lloc a la instal·lació Twin Tastes & Tongues en l’última Biennal de Xangai.

Les dues propostes de Miralda responen al seu interès per la gastronomia com a forma d’explorar els imaginaris, les tradicions, rituals, polítiques i formes d'organització social a través del menjar. Conceptes com les ofrenes, l'energia curativa dels aliments i la circulació de béns i comportaments en un món global són centrals en la visita que el mateix Miralda i l'antropòleg Octavi Rofes oferiran per a aquestes instal·lacions.

Al final de la visita, els assistents podran gaudir d'una petita degustació, a càrrec de l'associació cultural Nyamnyam i del restaurant Mosquito.

El programa MACBA es viu et descobreix el Museu i l'art contemporani d'una forma sorprenent i diferent. Cada dissabte fins a les 21 h experimenta i gaudeix d'una visita amb activitats especials com dansa, música, cinema i performances.

Amb la col·laboració de:
FCJVALORES
UAM
Vista de l'obra "Santa Comida" de Miralda, que forma part de l’exposició “L'art de la primera globalització. Episodis Crítics (1957-2011). Col·lecció MACBA”, 2012-2013.

Programa

Dissabte 15 de juny, a les 19 h

Atri, sales del Museu i planta baixa del CED.
Places reduïdes.

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 46 81

Continguts relacionats

Vídeos