al

El dissabte 16 i el diumenge 17 de maig de 2015 coincideixen dues ocasions especials del calendari cultural: la Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus.

Amb aquest motiu, el MACBA oferirà una jornada de portes obertes el dissabte 16 de maig, de 19 a 1 h de la matinada; i el diumenge 17 de maig, de 10 del matí a 15 h. A més de gaudir d’accés lliure a totes les exposicions, el públic podrà participar en un ampli programa d’activitats gratuïtes adreçat a totes les edats. El nostre objectiu és convertir el Museu en una festa de la cultura i l’art contemporanis.

Amb el suport de:
Estrella Damm
KH7
Jornada de portes obertes

Programa

JORNADA DE PORTES OBERTES

LA NIT DELS MUSEUS Dissabte 16 de maig, de 17 a 1 h
MACBABOOKS De 10 a 1 h de la matinada. Venda especial d'una àmplia selecció de publicacions del MACBA a un preu únic de 6 euros.

MACBA EN FAMíLIA Gratuït De 17 a 21 h Taller especial Què és el MACBA? En aquesta jornada especial, us proposem fer un divertit recorregut pel Museu seguint un joc de pistes. Comptem amb la vostra curiositat per esbrinar petites i grans incògnites sobre l’art contemporani, sobre com treballen els artistes, de què ens parlen les obres i sobre la quantitat de coses que poden arribar a passar dins un museu. Després de totes aquestes descobertes, us convidem a participar en un procés creatiu al nou Espai Taller amb els artistes Jordi Ferreiro i Toni Hervàs: jugarem amb materials molt diferents i insòlits perquè especuleu sobra la vostra proposta de Museu.

HABITACIÓ 1418 De 17 a 21 h Taller Renderitza el museu!
A l’espai per a joves de 14 a 18 anys del MACBA i el CCCB, podreu practicar amb les tècniques d’animació 3D amb Siddharth Gautam Singh i Roger Ruppmann.

Visiteu les exposicions del MACBA gratuïtament De 19 a 1 h de la matinada
Art & Language incomplet, Passat inquiet, Teatro proletario de cámara. Osvaldo Lamborghini, La bèstia i el sobirà, Pep Dardanyà. Car je est un autre i L’herència immaterial. Assajant des de la Col·lecció.
A més, cada mitja hora i de manera ininterrompuda, des de les 19 fins a les 24.30 h, s’ofereixen presentacions de totes les exposicions.
Informació sobre les exposicions actuals: www.macba.cat/ca/exposicions

MACBA ES VIU 19 h L’ESMUC posa música a la Col·lecció MACBA Per primera vegada, la col·laboració establerta entre el MACBA i l’ESMUC ha implicat els alumnes de composició de l’Escola Superior de Música de Catalunya. La feina realitzada durant mesos, en estreta col·laboració amb l’equip curatorial del Museu, ha donat com a resultat la creació de composicions originals inspirades en obres de la Col·lecció MACBA que es mostren en l’exposició L’herència immaterial.

MACBA ES VIU 21 h Bebeto Cidra Cía de Danza presenta Límits i ocupacions. Projecte per a una coreografia activa Una peça interactiva inspirada en el treball de l’artista brasiler Cildo Meireles, en la seva capacitat de crear obres amb un gran poder sensorial, que el coreògraf transporta al món de la dansa. Un espectacle basat en el concepte de frontera, tant visual com perceptiva, entesa com una imposició física o mental que coacciona la llibertat de l’individu.

BAR-TERRASSA De 12 del migdia a 2 h de la matinada. El MACBA obre un bar-terrassa al podi, davant de la façana principal. Aprofiteu l’ocasió per gaudir d’un lloc privilegiat de Barcelona en aquesta jornada especial.

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS Diumenge 17 de maig, de 10 a 15 h MACBABOOKS Venda especial d'una àmplia selecció de publicacions del MACBA a un preu únic de 6 euros.

Visita les exposicions del MACBA gratuïtament
Art & Language incomplet, Passat inquiet, Teatro proletario de cámara. Osvaldo Lamborghini, La bèstia i el sobirà, Pep Dardanyà. Car je est un autre i L’herència immaterial. Assajant des de la Col·lecció.

MACBA EN FAMÍLIA Gratuït. Taller especial Què és el MACBA?

BAR-TERRASSA El MACBA obre un bar-terrassa al podi, davant de la façana principal.

Consulteu el programa que ofereixen la resta d’espais de la ciutat aquí: www.lameva.barcelona.cat/lanitdelsmuseus/

Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics [at] macba [dot] cat