A partir de les 21 h 

Atri del museu

Gratuït

Amb motiu de la Nit dels Museus, el MACBA, entre altres activitats gratuïtes, organitza dos concerts entorn de l’exposició Acció. Una història provisional dels 90.

Macromassa. Foto: Consuelo Bautista. The Hronir Factory

Programa

Dissabte 14 de novembre, a partir de les 21 h

21 h

Macromassa

Macromassa és un projecte d’experimentació sonora i musical –ampliat a l’àmbit literari, la performance i la instal·lació– fundat a Barcelona per Juan Crek i Víctor Nubla el 1976. Després de la publicació del tretzè disc (Sucede allí, 2018), Macromassa va tornar als escenaris durant l’any 2019. Programats inicialment per a la Nit dels Museus al maig, els components de Macromassa van realitzar diversos assajos i d’aquests assajos s’extreuen les parts musicals que va executar Víctor Nubla. Sobre elles hi improvisarà Juan Crek al més pur estil microtònic.

22 h

Canvis Vells. Victòria al bosc pel martell del ferrer

Canvis Vells va néixer el 2011 per realitzar les composicions d’Antoni Martí. Des d’aleshores, el grup treballa un repertori centrat únicament en la música instrumental del compositor. Canvis Vells és una formació camaleònica, en transformació constant i que ha tingut diferents formats, ampliant o disminuint el nombre de músics que la integren segons el repertori en cada moment. Actualment, Canvis Vells està format pel clarinetista Víctor Bonet, el baixista Miquel Ferrés, el pianista Cristian Vega, el mateix Toni Martí a la guitarra i, en aquesta ocasió, també comptarà amb la participació del guitarrista de Triulet, Gerard Rosich.
 

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.


Exposició

La meva obra és el meu cos, el meu cos és la meva obra.
Helena Almeida