Dissabte 13 de maig de 2023

Vine a celebrar amb nosaltres la Nit dels Museus. T’esperem de 16:00 a 01:00 h al MACBA. Podràs visitar totes les nostres exposicions: Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica; Josep Grau-Garriga. Diàleg de llum; Bouchra Khalili. Entre cercles i constel·lacions i Corpus Infinitum.

A les 18:00 h s’ofereix una visita comentada a la mostra de la Col·lecció MACBA, a càrrec del col·lectiu Avalancha. És una activitat amb reserva prèvia.

I de 21:30 a 00:00 h podràs gaudir, a l’Atri del museu, de la música en directe d’Ikram Bouloum i Pasaporteman. Jamsa — ⵜⴰⴼⵓⵙⵜ. Ikram Bouloum (live) + Pasaporteman (DJ set) és una constel·lació de sons de la diàspora africana en diàleg amb l’exposició de l’artista Bouchra Khalili.

I, fins a la 1 h, el MACBA Bar oferirà una selecció de còctels d'autor. El dia 13 de maig la botiga i el MACBA Bar romandran oberts fins a les 01:00 h. La resta de dies, en el seu horari habitual.

Així mateix, del 13 al 21 de maig, a MACBA Store Laie, tindrà lloc la ja tradicional venda especial MACBA BOOKS, que ofereix una selecció de llibres del MACBA a un preu únic de 6 €.

Campanya gràfica de la Nit dels Museus

Programa

Activitat
Pasaporteman (DJ set) i Ikram Bouloum (live)

Jamsa — ⵜⴰⴼⵓⵙⵜ

Dissabte 13 de maig de 2023

En àrab, Jamsa (خمسة) o Tafust (ⵜⴰⴼⵓⵙⵜ), en amazic, es refereix a la mà de Fàtima: un símbol de protecció i de defensa. Sota aquest estendard i per celebrar la Nit dels Museus, Ikram Bouloum presentarà la seva música a l’Atri del museu —el cor del MACBA—, i la seguirà un DJ set de Pasaporteman, sobrenom de Baba Sy, cofundador del col·lectiu barceloní Jokkoo. Una constel·lació de sons de la diàspora africana en diàleg amb l’exposició de l’artista Bouchra Khalili, autora de pel·lícules i videoinstal·lacions que entreteixien històries d’alliberament i solidaritat postcolonial. 

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.