El dissabte 6 de juliol farem el tercer i últim taller de Narrativa Trash.

En els dos tallers precedents, els nois i noies de l'H1418 van aprendre, de la mà d'experts en medi ambient, a separar les escombraries de manera correcta per al reciclatge. Convertits en experts en la matèria, es van posar guants i màscares per revisar una bossa d'escombraries del barri amb l'objectiu d'identificar problemes ambientals. Hi van trobar diversos envasos de la cadena Wok to Walk que no són reciclables i després, investigant més a fons, van descobrir que l'empresa produeix 19.527.500 envasos d’aquesta mena, cosa que significa un gran problema per al planeta.

En el tercer taller, els nois i noies s'organitzaran en tres equips per portar a terme una protesta amb l'objectiu de conscienciar l'empresa Wok to Walk i els consumidors perquè canviïn l'embalatge. I ho farem a través de la Manifesta!

Els tres equips en què ens dividirem la feina són:
Equip Viralització: dissenyarà l'estratègia, etiquetes, arroves, etc.
Equip Cartells: pensarà les frases i construirà els cartells.
Equip Cançó: crearà les cançons basant-se en les frases escollides.

Després ens acostarem al Wok to Walk de la Rambla per començar la protesta, que consistirà a cantar les cançons, mostrar els cartells i ensenyar un vídeo realitzat pels mateixos nois i noies on s’explica la problemàtica. Alguns nois i noies faran de fotògrafs, d’altres tindran el rol de periodistes i prendran nota dels fets per redactar una notícia i d'altres seran els que protesten. Després tornarem a l’H1418 per compartir les sensacions d'haver dut a terme una acció a favor del canvi ambiental que tant necessita el nostre estimat planeta.

T'esperem! Encara que no hagis participat en els dos tallers anteriors de Narrativa Trash, hi seràs molt benvingut/da: no volem que et perdis aquest dissabte tan especial!

Habitació 1418 és com un laboratori on es treballa colze a colze amb els artistes, però és també un lloc de trobada per passar-hi la tarda, proposar tallers i transitar el museu d’una altra manera. És un espai on els joves comparteixen coneixements i aprenen coses mentre les fan.

Narrativa Trash!

Programa

DISSABTE 6 DE JULIOL, 17h
Lloc: AULA 0
Preu: Gratuït
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68