Inditexts és un grup de música, format per la productora i DJ Maria Barros i els artistes Eulàlia Rovira i Adrian Schindler, que s’alimenta d’eslògans de samarretes de la indústria tèxtil per compondre les seves cançons. En musicar aquest material textual disseminat, juga amb el canvi de sentit de les paraules quan són (des)integrades en l’àmbit comercial i apunta l’oblit dels contextos d’on es van extreure –estrofes punk, lemes hippies, hits del pop, o fins i tot reivindicacions polítiques.

Per a aquesta sessió es convidarà altres grups de música que utilitzen la reapropiació de lletres o fan versions de textos preexistents. Amb ells s’articularà una conversa a manera de playlist sobre la relació que estableixen amb el material d’origen, les maneres de manipular-lo i les transformacions a què sotmeten el text quan el musiquen. La documentació de la sessió s'editarà en forma de podcast.

La conversa comptarà amb la participació de BIEN [Daniel Moreno Roldán (guitarra), Jaume Coll Mariné (bajo), Marc Fernández Zurano (bateria) i Estel Boada Ibern (voz)] i PRADERA [Laura Llaneli (guitarra, voz) i Martín Vitaliti (bateria)].

Segueix les sessions anteriors al blog http://themuseumisclosed.tumblr.com/

Maria Barros és dissenyadora gràfica, DJ i cofundadora dels segells Shaddock i Pomelo Records. Treballa com a docent i tallerista en projectes que combinen metodologies artístiques, pedagògiques i terapèutiques. Actualment desenvolupa un taller de música electrònica per a persones amb discapacitat, conjuntament amb l’Associació de Paràlisi Cerebral Aspace.

Eulàlia Rovira és artista visual. És llicenciada en Belles Arts a Barcelona i va obtenir el postgrau Art in Context a la UdK de Berlín amb un assaig sobre els rituals de construcció a Espanya. La seva pràctica es basa en la recerca i l’experiència física d’objectes de caràcter públic, indagant les relacions que estableixen amb els cossos contemporanis.

Adrian Schindler és artista visual i cofundador dels segells Gravity Music i You Are The Robot. És llicenciat per l'escola de Beaux-Arts de París i va obtenir el postgrau Art in Context a la UdK de Berlín. La seva pràctica es construeix al voltant de punts d’intersecció i de discrepància entre grans relats històrics i narracions individuals, en concret en el marc de l’herència cultural francoalemanya.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Amb el suport de:
Illy
The Museum is Closed

Programa

DIMARTS 14 DE FEBRER DE 2017, 19 h
Lloc: Espai Taller
Més informació: amics [at] macba [dot] cat i tel. 93 481 33 68