The Museum is Closed és un espai de mediació entre agents a partir de l’escolta de propostes amb la voluntat de generar reflexió i diàleg entorn de la pràctica artística. El 28 de juny, la investigadora i comissària independent Marta Echaves parlarà dels seus últims projectes, amb els quals busca posar en evidència la capacitat que tenen la recerca i la pràctica artística contemporànies per desbordar i posar en qüestió la positivitat de la història i la univocitat de les seves narratologies.

En aquesta ocasió presentarà el projecte expositiu La contrarevolució dels cavalls, que es pot visitar fins al 16 de juliol a Can Felipa. Aquest projecte, centrat en la dècada dels noranta a l’Estat espanyol, proposa desplaçar la matriu explicativa de la Transició per repensar el nostre present. En diàleg amb altres dels seus treballs com Nuesto Museo de América i Seguiremos sin tenir garras, parlarem del comissariat, la dimensió escènica i l’autoedició com a pràctiques documentals expandides, i de la importància que tenen els processos d’investigació que es desenvolupen en els intersticis de les diverses disciplines.

Segueix les sessions anteriors al blog http://themuseumisclosed.tumblr.com/

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Amb el suport de:
Illy
La contrarevolució dels cavalls. Disseny: Fernando Galende

Programa

DIMARTS 28 DE JUNY DE 2016, DE 19 A 21 h
Lloc: Espai Taller

Més informació: amics [at] macba [dot] cat i tel. 93 481 33 68

Continguts relacionats

Activitats

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske