Testaments de saliva és una investigació d’Andrea Valdés amb la qual pretén abordar usos i desviacions de l'escriptura autobiogràfica, de Carlos Correas a Cristina Morales. No és en va que a aquesta paraula ja li han sortit fills bastards i n'hi ha que parlen d’heterografia, transbiografia, autopornografia... En aquest marc, l'escriptora i periodista proposa una xerrada en obert amb l'artista Gelen Alcántara en la qual discutiran el seu text Bibliografia com a autoretrat i una possible continuació, a partir d'un intercanvi de dibuixos i referències, que podria néixer d'aquell «Jo voldria» que va escriure Clarice Lispector, deixant-lo obert i sense puntuar, al bell mig d'una pàgina.
Andrea Valdés és autora d’una obra de teatre (Astronaut, Theatre O). A més de publicar en diferents mitjans («Babelia» d’El País, «Cultura/s» de La Vanguardia, El Estado Mental, 2G, Les Inrockuptibles), ha col·laborat amb diversos comissaris i artistes, entre els quals destaquen Jordi Colomer, Dora García i David Bestué, amb qui va escriure La línea sin fin.

Gelen Alcántara és artista, investigadora i la meitat del col·lectiu Jeleton. Gestiona l’arxiu Archivo DIY de música y dibujo.

Segueix les sessions anteriors al blog http://themuseumisclosed.tumblr.com/

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Amb el suport de:
Illy
The Museum is Closed

Programa

DIMARTS 7 DE MARÇ DE 2017, 19 h
Lloc: Espai Taller

Més informació: amics [at] macba [dot] cat i tel. 93 481 33 68