al
Què hi ha a la muntanya que la trobem tan fascinant? Si a la muntanya fem servir els elements naturals com una eina de joc i creativitat, com podem traslladar la imaginació d’aquest joc al nostre entorn urbà? El taller parteix d’aquestes qüestions per explorar les possibilitats creatives que ofereix la muntanya, tant físicament com simbòlicament. Des de les muntanyes que es mouen i senten fins a les muntanyes d’escombraries, passant per la muntanya lúdica, treballarem amb la idea de mapejar històries a través del joc i de l’acció col·lectiva.

Taller a càrrec de Cristina Fraser
Cristina Fraser és màster en Art i Educació per l’Institute of Education de Londres i treballa en la intersecció entre aquestes dues disciplines. Al Regne Unit va participar en Adventure Playgrounds, espais lúdics que fomenten el joc autodirigit. Aquest treball ha influït la seva pràctica com a artista. Els seus projectes giren entorn de l’espai públic i el desig o l’accés de la gent a manipular i determinar el seu propi entorn. El 2017 va col·laborar amb l’artista i fotògraf Andrew Gillman en el projecte Ropeswings (Gronxadors), que va culminar amb una exposició a Göteborg. Aquest estiu, gràcies a una beca d’investigació i experimentació, ha dut a terme KAWICHIPOP, un casal que ha experimentat amb una versió catalana del joc autodirigit i d’aventura.

Programa

DIUMENGES DEL 7 AL 21 D'OCTUBRE, I DEL 4 AL 25 DE NOVEMBRE, d'11.30 a 13 h
Lloc:
Sales del museu
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic.
Places disponibles: 25. Recomanem la compra anticipada aquí:

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Educació
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
El que pretenc quan explico la història d’una víctima de la violència a Colòmbia és apel·lar al record del dolor que experimentem tots els éssers humans, aquí o a qualsevol lloc del món.
Doris Salcedo