al

Multiidentity és un taller que repensa la identitat en l’etapa de la formació adolescent a través de la nostra aparença física. Per la manera com ens mostrem en societat a través de les xarxes socials, com caminem i amb qui ens relacionem, en l’etapa de l’adolescència construïm un jo totalment canviant i influenciable. En aquest taller ens permetrem reconèixer-nos per veure què ens agrada i ens reformularem amb maquillatge, perruques i, sobretot, amb molta actitud! Una polaroid ens ajudarà a plasmar el que una vegada va ser el nostre alter ego!

Taller a càrrec de Rubén Mármol

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Rubén Mármol

Programa

DISSABTE 24 DE NOVEMBRE I 1 DE DESEMBRE DE 2018, DE 17 A 20 h
Lloc:
Aula 0
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13
Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer