al

Multiidentity és un taller que repensa la identitat en l’etapa de la formació adolescent a través de la nostra aparença física. Per la manera com ens mostrem en societat a través de les xarxes socials, com caminem i amb qui ens relacionem, en l’etapa de l’adolescència construïm un jo totalment canviant i influenciable. En aquest taller ens permetrem reconèixer-nos per veure què ens agrada i ens reformularem amb maquillatge, perruques i, sobretot, amb molta actitud! Una polaroid ens ajudarà a plasmar el que una vegada va ser el nostre alter ego!

Taller a càrrec de Rubén Mármol

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Rubén Mármol

Programa

DISSABTE 24 DE NOVEMBRE I 1 DE DESEMBRE DE 2018, DE 17 A 20 h
Lloc:
Aula 0
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13