Una sala. Un bolígraf. Una cuina. Una grapadora. Una planxa. Una galeta. Un assecador. Un embut. Quatre pòsters. Un misteri que cal resoldre. Aquesta projecció serveix de contextualització per a la nova obra que María Jerez presenta en la Secció Irregular del Mercat de les Flors el pròxim 9 de maig.

La pel·lícula The Movie (2008, 55 min) forma part del projecte The Neverstarting Story, realitzat en col·laboració amb Cristina Blanco, Amaia Urra i Cuqui Jerez, amb les qui María Jerez ha treballat en diverses ocasions.

Una pel·lícula de Maria Jerez en col·laboració amb Cristina Blanco, Amaia Urra i Cuqui Jerez. Amb la col·laboració de la Secció Irregular del Mercat de les Flors.

Amb el suport de:
Moritz
The Movie, de María Jerez, al MACBA

Programa

DISSABTE 3 DE MAIG, A LES 19 h

María Jerez (Madrid, 1978) treballa principalment a Europa, en els àmbits del cinema, la coreografia, el teatre, l’arquitectura i les arts visuals. S’interessa pel límit. Ha produït les peces El caso del espectador (2004), This Side Up (2006) i La coartada perfecta (2011-2012). Ha col·laborat amb Juan Domínguez, Gary Stevens i Jerôme Bel, entre d’altres. Ha format part del grup de treball EL CLUB. Organitza el Living Room Festival (Madrid). Ha rebut els encàrrecs de la Capital Cultural Europea Linz 09 (Àustria), CAMPO (Bèlgica) i VIA 2018 (Maastricht) per realitzar els projectes I Like to Move It Move It, Five People i The School Project respectivament.

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 46 81