al

Pot ser que un número tingui color, un quadre ritme i un so gust. D’una escultura en podria sortir un ball i de les parets del museu, una veu. En aquest taller proposem investigar diversos camins per captar, processar i traduir estímuls des d’òrgans de percepció diferents. Ens volem allunyar del sentit dominant de la vista per relacionar-nos i moure’ns des d’altres llocs, ballant imatges, pintant sensacions o sonoritzant objectes. Ens mourem entre els nostres sentits i considerarem el cos com una matèria capaç de transformar-se, alhora que observem les obres exposades no com un ens que cal entendre, sinó com una cosa amb la qual ens relacionem i que activa l’imaginari.

Taller a càrrec d’Amaranta Velarde

*Foto: Tristán Pérez-Martín

Amaranta Velarde treballa en el camp de les arts escèniques com a ballarina i coreògrafa. La seva obra gira entorn de la intersecció entre el que està produït artificialment i determinat culturalment i el que sembla espontani, desinhibit i involuntari. Actualment desenvolupa el seu últim treball, Mix-en-scène, en col·laboració amb l'artista visual Alba Corral. Es tracta d'una experiència acústica, coreogràfica i visual en la qual s'integra la figura del dj-ballarí i que experimenta amb la cronologia i la superposició d'estils i principis artístics.

Programa

DIUMENGES 2, 9, 16 I 23 DE DESEMBRE I 13, 20 I 27 DE GENER DE 2019, d'11.30 a 13 h
Lloc:
Sales del museu
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat. Gratuït amb carnets Família i Amic.

Places disponibles: 25. Recomanem la compra anticipada aquí:

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68