al

Pot ser que un número tingui color, un quadre ritme i un so gust. D’una escultura en podria sortir un ball i de les parets del museu, una veu. En aquest taller proposem investigar diversos camins per captar, processar i traduir estímuls des d’òrgans de percepció diferents. Ens volem allunyar del sentit dominant de la vista per relacionar-nos i moure’ns des d’altres llocs, ballant imatges, pintant sensacions o sonoritzant objectes. Ens mourem entre els nostres sentits i considerarem el cos com una matèria capaç de transformar-se, alhora que observem les obres exposades no com un ens que cal entendre, sinó com una cosa amb la qual ens relacionem i que activa l’imaginari.

Taller a càrrec d’Amaranta Velarde

*Foto: Tristán Pérez-Martín

Amaranta Velarde treballa en el camp de les arts escèniques com a ballarina i coreògrafa. La seva obra gira entorn de la intersecció entre el que està produït artificialment i determinat culturalment i el que sembla espontani, desinhibit i involuntari. Actualment desenvolupa el seu últim treball, Mix-en-scène, en col·laboració amb l'artista visual Alba Corral. Es tracta d'una experiència acústica, coreogràfica i visual en la qual s'integra la figura del dj-ballarí i que experimenta amb la cronologia i la superposició d'estils i principis artístics.

Programa

DIUMENGES 2, 9, 16 I 23 DE DESEMBRE I 13, 20 I 27 DE GENER DE 2019, d'11.30 a 13 h
Lloc:
Sales del museu
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat. Gratuït amb carnets Família i Amic.

Places disponibles: 25. Recomanem la compra anticipada aquí:

InscripcióAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske