Dissabte, 24 de setembre de 2022

Un any més, el MACBA s’afegeix a les festes de la ciutat de Barcelona i el dia 24 de setembre t’oferim una jornada de portes obertes on podràs visitar gratuïtament les nostres exposicions: la mostra permanent Col·lecció MACBA i les exposicions temporals Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors i Sismografia de les lluites. Cap a una història global de les revistes culturals i de pensament crític. La Col·lecció MACBA ofereix un recorregut per nou dècades, explicades des de Barcelona, que paren atenció en diferents moments artístics i socials de la història recent. A Cinthia Marcelle la poesia i la crítica social omplen les sales d’instal·lacions, pel·lícules, fotografies i energia col·lectiva. Mentre Sismografia de les lluites ens convida a descobrir un extens recull de publicacions no europees que donen veu a la resistència crítica dels pobles en resposta al colonialisme.

Podràs assistir a les visites comentades a la Col·lecció MACBA a càrrec d'Avalancha, a les 16:30 h (en català) i a Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors a càrrec de pli-é collective, a les 11 h (en castellà) i a les 12:30 h (en català).

També es farà la ja tradicional venda especial MACBA BOOKS, que posa a l’abast de tothom una selecció de llibres del MACBA a un preu únic de 6 euros. Tindrà lloc a la MACBA Store Laie del 21 al 26 de setembre. Consulta els horaris de la botiga-llibreria.

T’hi esperem!

Dissabtes MACBA. Gratuït gràcies a Uniqlo
Uniqlo
Vista de la sala "Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors"

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.