Per La Mercè, us proposem un nou viatge amb la Col·lecció MACBA: revisitem els psicodèlics anys seixanta a cavall de l’art experimental i lliure de l’època. L’esperit oníric i trencador de l’obra d’artistes com Jaume Xifra, Sture Johannesson i Neville d’Almeida arriba a les sales per fer-vos gaudir d’una jornada de portes obertes que no us deixarà indiferents. Així mateix, l’impacte del feminisme des dels anys setanta s’explica incorporant obres de Nancy Spero i Jo Spence.

Acompanya’ns en aquest viatge en què també saltarem unes dècades endavant per submergir-nos en l’univers sònic i gràfic de Christian Marclay i les seves composicions, videoinstal·lacions i obres experimentals. L’artista suïs-americà s’acomiada del MACBA aquest 24 de setembre, després d’haver-nos convidat a pensar, sentir i veure a través del so.

A més, l’esperat MACBA BOOKS torna amb la mateixa força que els riffs de guitarra del Sgt. Pepper’s. Aconsegueix les publicacions del museu per només 6 euros i marida la lectura amb una de les delicioses propostes gastronòmiques del nou MACBA Cafè.

Al MACBA, La Mercè torna molt psicodèlica.

Juan Muñoz "The Nature of Visual Illusion", 1994-1997. Col·lecció MACBA. Fundació MACBA. Dipòsit particular © Estate of Juan Muñoz, 2013 Fotògraf: Tony Coll

Programa

DIMARTS 24 DE SETEMBRE, HORARI ESPECIAL DE 10 A 20 h
Entrada lliure. Sense inscripció prèvia.
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Continguts relacionats

Activitats

Imatges

La Mercè 2019
La Mercè 2019