Amb motiu de la Mercè, el MACBA tindrà una programació especial durant el cap de setmana anterior i el mateix dimarts 24 de setembre, que serà el dia de portes obertes.

ENTRADES 2x1
Aquest any el Museu ofereix un 2x1 en l’entrada els dies 21, 22 i 23 de setembre. Vine a descobrir l’exposició Art, dos punts amb una altra persona i gaudeix de més de 350 obres i 90 artistes.

NOUS CONTINGUTS DE REALITAT AUGMENTADA
Descarrega i experimenta una visita diferent al Museu amb la nostra nova aplicació. I vista'ns una altra vegada per descobrir nous elements amb cada actualització. Disponible per iOs i Android.

Wi-fi gratuïta a tot el Museu; demana la clau d'accés a recepció.

21 DE SETEMBRE - CONCERT BRADIEN + EDUARD ESCOFFET
Dissabte 21 a les 19 h inaugurem la temporada de MACBA es viu amb un concert en directe de Bradien + Eduard Escoffet, que combina la música electrònica amb la poesia.

Accés gratuït amb l’entrada del Museu.

24 DE SETEMBRE - DIA DE LA MERCÈ
Dimarts 24, el MACBA organitza una Jornada de Portes Obertes i amplia l’horari de visites guiades en català i castellà, que es faran cada hora. A més, trobareu una àmplia selecció de MACBABOOKS al vestíbul del Museu al preu especial de 6 €.

I durant tot el dia, petits i grans podreu gaudir del primer taller de MACBA en família de la temporada, organitzat per l'artista Jordi Ferreiro i l'educador Víctor Ramírez.

APROPA'T AL MACBA I ET PORTEM A VENÈCIA
Amb la vocació d'apropar-te a l'art contemporani i de divulgar-lo, el MACBA organitza el sorteig d'un viatge a la Biennal de Venècia, un dels principals esdeveniments de l'art contemporani. Apropa’t al Museu els dies 21, 22, 23 o 24 de setembre i, deixant les teves dades, entraràs en el sorteig. Els guanyadors del sorteig gaudiran d’un viatge per a dues persones a la Biennal de Venècia (inclou els bitllets d’avió Barcelona-Venècia, Venècia-Barcelona amb Vueling; una estada a l’Hotel Danieli, un Hotel Luxury Collection; i dues entrades a la mostra).

Durant tot el dia també es faran sortejos de Passis MACBA (vàlids per a un any), publicacions del Museu, entrades dobles i altres sorpreses.
VOLEM QUE TORNIS!
Durant les festes de la Mercè oferim un 20% de descompte en la compra del Passi MACBA, que us permet visitar les exposicions i participar en les activitats del Museu durant un any.

Jornada de portes obertes, MACBA 2012

Programa

Dimarts 24 de setembre, horari especial de 10 a 20 h.