Amb motiu de la Mercè, el MACBA tindrà una programació especial durant el cap de setmana anterior i el mateix dimarts 24 de setembre, que serà el dia de portes obertes.

ENTRADES 2x1
Aquest any el Museu ofereix un 2x1 en l’entrada els dies 21, 22 i 23 de setembre. Vine a descobrir l’exposició Art, dos punts amb una altra persona i gaudeix de més de 350 obres i 90 artistes.

NOUS CONTINGUTS DE REALITAT AUGMENTADA
Descarrega i experimenta una visita diferent al Museu amb la nostra nova aplicació. I vista'ns una altra vegada per descobrir nous elements amb cada actualització. Disponible per iOs i Android.

Wi-fi gratuïta a tot el Museu; demana la clau d'accés a recepció.

21 DE SETEMBRE - CONCERT BRADIEN + EDUARD ESCOFFET
Dissabte 21 a les 19 h inaugurem la temporada de MACBA es viu amb un concert en directe de Bradien + Eduard Escoffet, que combina la música electrònica amb la poesia.

Accés gratuït amb l’entrada del Museu.

24 DE SETEMBRE - DIA DE LA MERCÈ
Dimarts 24, el MACBA organitza una Jornada de Portes Obertes i amplia l’horari de visites guiades en català i castellà, que es faran cada hora. A més, trobareu una àmplia selecció de MACBABOOKS al vestíbul del Museu al preu especial de 6 €.

I durant tot el dia, petits i grans podreu gaudir del primer taller de MACBA en família de la temporada, organitzat per l'artista Jordi Ferreiro i l'educador Víctor Ramírez.

APROPA'T AL MACBA I ET PORTEM A VENÈCIA
Amb la vocació d'apropar-te a l'art contemporani i de divulgar-lo, el MACBA organitza el sorteig d'un viatge a la Biennal de Venècia, un dels principals esdeveniments de l'art contemporani. Apropa’t al Museu els dies 21, 22, 23 o 24 de setembre i, deixant les teves dades, entraràs en el sorteig. Els guanyadors del sorteig gaudiran d’un viatge per a dues persones a la Biennal de Venècia (inclou els bitllets d’avió Barcelona-Venècia, Venècia-Barcelona amb Vueling; una estada a l’Hotel Danieli, un Hotel Luxury Collection; i dues entrades a la mostra).

Durant tot el dia també es faran sortejos de Passis MACBA (vàlids per a un any), publicacions del Museu, entrades dobles i altres sorpreses.
VOLEM QUE TORNIS!
Durant les festes de la Mercè oferim un 20% de descompte en la compra del Passi MACBA, que us permet visitar les exposicions i participar en les activitats del Museu durant un any.

Jornada de portes obertes, MACBA 2012

Programa

Dimarts 24 de setembre, horari especial de 10 a 20 h.

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske