Activitat posposada fins a nou avís

Per dur a terme aquest taller, agafarem imatges de l’arxiu del museu i en farem una selecció responent a qüestions com: què és el que m'atrau d'aquestes imatges? Què tenen en comú? Què les diferencia? Com les podem agrupar? A partir de la seva pràctica artística, Ariadna Guiteras ens proposa explorar les nocions de cos i porositat, entenent el nostre cos com un ens porós i en constant relació amb l'entorn, amb les altres persones, amb els bacteris del nostre estómac... I ens aproximarem a una de les seves obertures: la boca. Experimentarem a La cuina del MACBA amb un material comestible, l'agaragar, i ens menjarem l'arxiu! Ens el farem nostre, el digerirem, deixarem que ens afecti i l'afectarem.

A càrrec d’Ariadna Guiteras, artista.

La pràctica d’Ariadna Guiteras comprèn la performance, el text, el dibuix i la instal·lació amb l’objectiu d’investigar els límits dels cossos humans i més que humans, així com les relacions que els constitueixen. Ha mostrat el seu treball en espais com l’11a Biennal d'Art Leandre Cristòfol (La Panera, Lleida), Tate Exchange (Londres), CentroCentro (Madrid), Loop (Barcelona), APA (Brussel·les), Swab Performance (Barcelona), àngels barcelona, Cuarto Espacio (Saragossa), Twin Gallery (Madrid), CA2M (Madrid), Sala Muncunill (Terrassa), H.AAC (Vic), Castell de Montjuïc (Barcelona), Chalton Gallery (Londres), Sant Andreu Contemporani (Barcelona), Arts Santa Mònica (Barcelona), Antic Teatre (Barcelona), MACBA (Barcelona), Werf 52 (Düsseldorf), Second Home (Berlín).

 

Participant

Ariadna Guiteras

Programa

DIUMENGES 9, 16 I 23 DE FEBRER I 1, 8 I 15 DE MARÇ DE 2020, de 11.30 13 h (Activitat cancel·lada)
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat.

Informació i reserves dels serveis d'accessibilitat: educacio [at] macba [dot] cat

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13