Amb la tècnica del marbrejat volem iniciar els roomers a identificar el ritme com a disseny principal que repeteix elements per crear la il·lusió del moviment sobre aigua.

Coneixerem les diferents tècniques del marbrejat, com el suminagashi del Japó i l'ebru turc, d'on provenen la majoria de patrons originaris. Investigarem com fer servir el ritme sobre una superfície líquida per crear moviment i com transferir aquest moviment sobre el teixit.

Vine a crear els teus propis dissenys!

Taller a càrrer de Marc Campoy

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T'hi esperem!

Crèdits: Tallerista

Programa

DISSABTE 7 D'ABRIL DE 2018, DE 17 A 20h
Lloc:
Aula Zero
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13