De dilluns a divendres, del 28 de juny al 30 de juliol i del 30 d'agost al 10 de setembre de 2021

A “Mapejar el barri a través del cos” canviem el nom dels carrers, donem veu a les experiències afòniques, imaginem les escenes que han transitat per on tu trepitges ara. Posem en valor el fet de transitar com una eina per generar espais polifònics capaços de donar-nos una visió real del món que vivim. Una bateria de preguntes ens explota al cap quan intentem entendre aquest concepte. Transitar deixa empremta? Quina imatge tenim quan pensem en “transitar”? Hi cabem tots i totes? Quin mapa podem dissenyar que ens doni una situació de conjunt? La nostra realitat està en constant evolució. Per què pensem que és una i inamovible? Per què unes persones es pronuncien i d’altres romanen ocultes? Qui decideix estar dins i fora del món que habitem?

Dibuixarem la silueta del nostre cos en superfícies de vidre, plàstic, paret o tela. Experimentarem amb la llum, les corbes i els buits que s’amaguen entre les parts del nostre cos. Modelarem la nostra veu i el nostre moviment, i el seu reflex sobre miralls poliformes. I jugarem a ser una altra cosa. Som les que som o les que ens pensem que som?

Creem des del que no sempre pensem, construïm amb el que compartim, accionem des del que no existeix. Per recrear-nos i transitar en aquesta ciutat de mil capes. Complexa i en constant reflexió. Des del cos i a través del cos.

A càrrec d’Àngela Peris, ballarina, coreògrafa i educadora, i Jorge Horno, artista plàstic, coreògraf i educador.

Mapejar el barri