Entre la nit de difunts i el solstici d’hivern, proposem un ritu generós en imatges, paraules i sons, perquè moltes són les que ens falten i moltes les que volem viure.

L’acció s’estructura com una galàxia de petites peces d’art, i inclou tres tècniques diferents realitzades en directe: dibuixos en tinta xinesa sobre la pell, paraules declamades i collages sonors electrònics. Amb aquesta acció continuen les sessions de dibuix sobre el cos que l’equip Jeleton ha estat realitzant aquest any (Hangar, Fundació Joan Miró, Penitenciaría de Santa Martha Acatitla), les intervencions sobre discos de vinil dels darrers cinc anys amb el nom de turntable pieces, i l’ús escènic de la veu i la paraula de les accions turntable, així com de les accions «anotacions al text», els darrers sis anys.

L’equip Jeleton (Gelen Alcántara Sánchez i Jesús Arpal Moya) desenvolupa pràctiques artístiques en diferents mitjans, particularment en dibuix i art d’acció, des del 1999. Ha presentat les seves peces en exposicions, concerts, editorials, contextos de recerca, pedagogia, tant en centres culturals i educatius públics i privats, com en sales independents i espais autogestionats.

Més informació: jeletonlinks.wordpress.com.

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
MACBA ÉS MORT. Nos queremos vivas

Programa

DISSABTE 14 DE NOVEMBRE DE 2015, 19 H
Lloc: Atri del MACBA.
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68