al

En aquest nou taller us proposem que us transformeu en murs, columnes o portes per xerrar amistosament amb l’arquitectura. Passarem a formar part de confortables i eternes estructures rígides i les convertirem en animats espais imprevisibles. Com si fos un joc, participarem en un procés col·lectiu i acumulatiu que s’expandirà en el temps i qüestionarà la fragilitat del fragment a través de la contundència del conjunt.

El cap de setmana del 30 i 31 de gener, MACBA en família col·labora amb el Festival Flic de literatures i arts infantil i juvenil. Tot el programa d’activitats a: http://flicfestival.com/es/

Patrocinador del programa:
KH7
MACBA en família

Programa

DEL 9 AL 31 DE GENER DE 2016
Lloc: Capella MACBA
Dissabtes a les 17.30 h i diumenges a les 12 h
Entrada: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. Sense inscripció prèvia. Places limitades, adjudicades per odre d’arribada o compra anticipada. Activitat recomanada per a nens i nenes a partir de 6 anys.
Més informació: macba [at] macba [dot] cat ( ) i tel 93 481 33 68
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske