al

Com es viu el ritme sense so? Com altres cossos poden escoltar la vibració?

Els tallers de Learning by Helping tenen com a concepte clau la creativitat social aplicada sobre aquestes preguntes. Per això començarem la sessió aproximant-nos a la realitat d’altres persones, amb l’objectiu de generar empatia amb la problemàtica plantejada. A través de diferents exercicis i experiències sensorials, ens proposem viure la sensació de percebre la música com una persona hipoacúsica o sorda.

En aquest taller aprendrem teoria musical bàsica, i enfocarem el treball creatiu en el desenvolupament d'una sèrie d'instruments musicals dissenyats específicament perquè persones hipoacúsiques o sordes puguin gaudir de la música.

Taller a càrrec de Tomy Menga i Fernando Sola

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Learning by Helping

Programa

DISSABTE 6 I 13 D'OCTUBRE DE 2018, DE 17 A 20 h
Lloc:
Auditori del Convent dels Àngels
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13