al

El febrer obrim portes al CCCB!
Aprofitem per veure l’exposició de Stanley Kubrick de la mà de Quim Mòdenes, que ens ofereix una visió molt particular dels continguts d’aquest polèmic i brillant director. I després... 1, 2, 3, ACCIÓ! Ens apropiem de les escenes més rellevants de Kubrick per fer-ne la nostra pròpia versió a través de tècniques teatrals que ens ensenyarà Xènia Mateo, actriu i cocreadora de l'espai La Cuquera. El fil conductor d'aquest febrer serà Kubrick i serà tan llarg com la nostra imaginació. T'esperem a l’Habitació amb cos i ganes de jugar a interpretar. Qui series si poguessis canviar el paper de la teva vida per un dia?

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Habitació 1418 Kubrick

Programa

DISSABTES DEL 2 AL 23 DE FEBRER, a les 17 h
Lloc: CCCB
Preu: Gratuït. Sense inscripció prèvia
Sessions:
- 2 de febrer: Kubrick. Capítol 1
- 9 de febrer: Kubrick. Capítol 2
- 16 de febrer: Kubrick. Capítol 3
- 23 de febrer: Kubrick. Capítol 4

Educació
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13